Sabtu, 17 Januari 2009

Dedaun Homestay Terengganu

Meja makan/Dining Table Front view


Bilik utama/Master bedroom Bilik (2 katil bujang)/
Room with2 single beds


* Gambar mungkin tidak menggambarkan 100% keadaan sebenar
* Pictures may vary from actual condition

Dedaun Homestay Terengganu
Location: Batu Buruk Beach, Kuala Terengganu
(About 5 minutes drive from the Kuala Terengganu Town)
promotional price- RM 280 per night
Sila hubungi/Contact number: 016-9224114/016-9224774


Dedaun Homestay terletak lebih kurang 200 meter dari Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu. Hanya lebih kurang 5 minit berkereta dari pusat Bandar Kuala Terengganu , 5 minit dari Pasar Payang dan 20 minit dari Lapangan Terbang. Anda boleh berjalan kaki ke pantai, taman rekreasi , warung serta restoran berdekatan.

Terdapat 4 bilik dan 3 bilik air:

-2 bilik dengan katil saiz queen dan air cond
-2 bilik dengan 2 buah katil bersaiz bujang (kipas siling)
*hanya bilik utama mempunyai bilik air di dalam bilik tidur

Ruang tamu:
Set sofa, Tv (Astro), meja makan
Dapur:
peti sejuk, set pinggan mangkuk, pemanas air.

*Tidak dibenarkan membawa sebarang haiwan peliharaan

(English version)

Dedaun Homestay situated at about 200 meters from the Batu Buruk Beach. 5 minutes by car from Payang Market and Bandar Kuala Terengganu, 20 minutes from the airport. You could walk to the beach, recreational park, food stalls and restaurants nearby.

It has 4 bedrooms and 3 bathrooms

-2 bedrooms with queen size bed and air conditioner
-2 bedrooms with 2 single bed and ceiling fan

* Only master bedroom has attached bathroom

Fridge, sofa, dining table and tv(with Astro channels)

*No pets are allowed

2 ulasan:

  1. wooooooo...lawonye sella..ni rumah mu kat batu buruk hak dok jadi duduk tu?selesa je..xadar tu mu ke hak bentang atas katil?mesti mu sebab erot sebelah sikit..mcm mu gunting rambut yah..
    nanti aku tolong promote skali...mis u

    BalasPadam
  2. Assalam..nak tanya,pada 3-4hb jun dah ada ke yang book..saya nak c/in 3/6 n c/out pada 5/6..terima kasih..

    BalasPadam